Tremend vizează creșterea cu 50% a numărului de ingineri în București și Brașov

2 min read >

Company & News

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom și va integra tehnologii precum IoT, AI și Machine Learning.

Tremend, compania româneasca nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune, a înregistrat un avans de 60% al cifrei de afaceri în 2017 și o creștere accelerată a echipei de ingineri software, care va continua și în acest an.

Reprezentanții companiei estimează că vor atrage peste 100 de specialisti noi în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente.

“Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală. Un exemplu în acest sens este CityHack, eveniment care  a reunit anul trecut peste 100 de specialiști din Tremend, Orange și Actility, startup-ul anului 2017 în Franța. Rezultatele au constat în 13 prototipuri inovatoare dar și într-o experiență practică, ușor de transpus în soluții complexe“ ne-a confirmat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri la 6 milioane de EURO. Tot în acest an, compania s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topurile Deloitte technology Fast 50, INC. 5000 și Financial Times 1000 si a construit premisele pentru extinderea echipei.

“Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu usor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru traininguri, zone de recreere și evenimente interne.  La începutul acestui am extins programul de recrutare și pregatire a inginerilor software și în Brașov. Momentan, avem deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect. Vom incepe in curand recrutarea si pentru alte roluri. ” Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.

Meet our engineers at IoT Solutions World Congress

Meet our engineers at IoT Solutions World Congress

Between 16 – 18 of October, Tremend will be at the IoT Solutions World Congress 2018, the leading IoT industry event.  Are you attending? If so, schedule a meeting with our expert team, by sending us an e-mail at sales@tremend.com. Or just drop by our stand and say hello.  You can find us at GRAN VIA, Hall P2, Stand 110. We’d like to welcome…

Tremend is the Main Partner of Codecamp_Iasi

Tremend is the Main Partner of Codecamp_Iasi

Codecamp is holding another event this fall, with the full support of Tremend’s team. As one of the biggest IT events in Romania, Codecamp offers a one-of-a-kind experience, providing tangible help & support to the local IT community by bringing in the best speakers from around the globe. For Tremend the partnership with Codecamp is about innovation, technologies, and connecting…

Tremend expands its expertise in the financial area, through a new unit coordinated by Ștefan Pătra

Tremend expands its expertise in the financial area, through a new unit coordinated by Ștefan Pătra

Tremend, one of the fastest-growing Romanian software companies, enriches its team of professionals. Ștefan Pătra joins the team as Vice President of the newly established unit of Financial Services and will coordinate all the company’s initiatives in the financial and banking areas. As VP of the Financial Services division, he will work with software engineers, sales teams, and account managers.…

Unlock innovation and digital transformation for your business.

Get in touch

We are always happy to talk

Phone

+40-21-223-7700

Email

hello@tremend.com

Address

165 Splaiul Unirii, Timpuri Noi Square,
TN Office 2 building, 4th floor,
District 3, Bucharest, Romania, 030134