Tremend vizează creșterea cu 50% a numărului de ingineri în București și Brașov

2 min read >

Company & News

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom și va integra tehnologii precum IoT, AI și Machine Learning.

Tremend, compania româneasca nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune, a înregistrat un avans de 60% al cifrei de afaceri în 2017 și o creștere accelerată a echipei de ingineri software, care va continua și în acest an.

Reprezentanții companiei estimează că vor atrage peste 100 de specialisti noi în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente.

“Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală. Un exemplu în acest sens este CityHack, eveniment care  a reunit anul trecut peste 100 de specialiști din Tremend, Orange și Actility, startup-ul anului 2017 în Franța. Rezultatele au constat în 13 prototipuri inovatoare dar și într-o experiență practică, ușor de transpus în soluții complexe“ ne-a confirmat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri la 6 milioane de EURO. Tot în acest an, compania s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topurile Deloitte technology Fast 50, INC. 5000 și Financial Times 1000 si a construit premisele pentru extinderea echipei.

“Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu usor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru traininguri, zone de recreere și evenimente interne.  La începutul acestui am extins programul de recrutare și pregatire a inginerilor software și în Brașov. Momentan, avem deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect. Vom incepe in curand recrutarea si pentru alte roluri. ” Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.

Tremend joins for the 5th time the Financial Times 1000 list of the fastest-growing companies in Europe

Tremend joins for the 5th time the Financial Times 1000 list of the fastest-growing companies in Europe

Tremend Software Consulting has entered for the fifth time the FT 1000 list, the annual top of the fastest-growing companies in Europe. The software development and consulting company registered a 272.13% increase in revenue, consolidating its position among the top technology players in Europe. Commenting on the achievement, co-founder and Managing Partner Tremend, Marius Hanganu, said: “We are honored to be ranked yet…

Let’s meet at Midsize Enterprise Summit Fall 2018

Let’s meet at Midsize Enterprise Summit Fall 2018

Between 16 – 18 of September, Tremend will be at the Midsize Enterprise Summit Fall 2018, the largest gathering of midmarket CIOs and senior IT executives. Are you attending? If so, schedule a meeting with our expert team, by sending us an e-mail at sales@tremend.com. Or just drop by our stand and say hello. You can find us at booth 404 – not an…

Tremend is the new Technical Partner and Consortium Leader for EPALE

Tremend is the new Technical Partner and Consortium Leader for EPALE

The European Commission selected Tremend as the new technical partner and the Consortium Leader for EPALE, the Electronic Platform for Adult Learning in Europe. The total value of the project reaches about 9.2 million euros, for the total duration of the contract, including the two renewals. By leveraging its technical expertise, Tremend will build a modern platform that embraces an…

Unlock innovation and digital transformation for your business.

Get in touch

We are always happy to talk

Phone

+40-21-223-7700

Email

hello@tremend.com

Address

165 Splaiul Unirii, Timpuri Noi Square,
TN Office 2 building, 4th floor,
District 3, Bucharest, Romania, 030134