Tremend vizează creșterea cu 50% a numărului de ingineri în București și Brașov

2 min read >

Company & News

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom și va integra tehnologii precum IoT, AI și Machine Learning.

Tremend, compania româneasca nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune, a înregistrat un avans de 60% al cifrei de afaceri în 2017 și o creștere accelerată a echipei de ingineri software, care va continua și în acest an.

Reprezentanții companiei estimează că vor atrage peste 100 de specialisti noi în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente.

“Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală. Un exemplu în acest sens este CityHack, eveniment care  a reunit anul trecut peste 100 de specialiști din Tremend, Orange și Actility, startup-ul anului 2017 în Franța. Rezultatele au constat în 13 prototipuri inovatoare dar și într-o experiență practică, ușor de transpus în soluții complexe“ ne-a confirmat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri la 6 milioane de EURO. Tot în acest an, compania s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topurile Deloitte technology Fast 50, INC. 5000 și Financial Times 1000 si a construit premisele pentru extinderea echipei.

“Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu usor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru traininguri, zone de recreere și evenimente interne.  La începutul acestui am extins programul de recrutare și pregatire a inginerilor software și în Brașov. Momentan, avem deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect. Vom incepe in curand recrutarea si pentru alte roluri. ” Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.

Tremend positions as top supplier of IT services to the European Commission

Tremend positions as top supplier of IT services to the European Commission

Tremend, a dynamic software company entering four times in a row the FT1000 ranking of the fastest-growing players in Europe, becomes a major technology service provider for the European Commission and other EU institutions. Through its advanced software engineering expertise, Tremend supports international public organizations in the digitization and innovation of areas such as education, finance, public government, and relationship…

Pixel, the 1st Product-Oriented Open Hackathon in Eastern Europe, was a major success

Pixel, the 1st Product-Oriented Open Hackathon in Eastern Europe, was a major success

At Tremend, growing is our default setting, and connecting the dots is a practice embedded within our DNA. That’s what we’ve tried to accomplish with Pixel Hackathon, the first product-oriented competition organized in Eastern Europe, specially designed to build stronger collaboration between professionals in fields like Business Analysis, User Experience, User Interface, Product Management, and Product Strategy. Pixel is a…

Tremend wins ITO COMPANY OF THE YEAR

Tremend wins ITO COMPANY OF THE YEAR

On May 10th, Tremend was awarded ITO COMPANY OF THE YEAR (less than 800 employees) at the Romanian Outsourcing & Shared Services Awards for Excellence 2018 gala. The ITO COMPANY OF THE YEAR category honors a business organization that demonstrates superior performance in the development, delivery, and innovation of outsourcing services. Tremend is this year’s winner with over 400 high-grade…

Unlock innovation and digital transformation for your business.

Get in touch

We are always happy to talk

Phone

+40-21-223-7700

Email

hello@tremend.com

Address

165 Splaiul Unirii, Timpuri Noi Square,
TN Office 2 building, 4th floor,
District 3, Bucharest, Romania, 030134