You are here

Tremend vizează creșterea cu 50% a numărului de ingineri în centrele de dezvoltare din București și Brașov, în 2018

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom și va integra tehnologii precum IoT, AI și Machine Learning.

Tremend, compania româneasca nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune, a înregistrat un avans de 60% al cifrei de afaceri în 2017 și o creștere accelerată a echipei de ingineri software, care va continua și în acest an.

Reprezentanții companiei estimează că vor atrage peste 100 de specialisti noi în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente.

“Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală. Un exemplu în acest sens este CityHack, eveniment care  a reunit anul trecut peste 100 de specialiști din Tremend, Orange și Actility, startup-ul anului 2017 în Franța. Rezultatele au constat în 13 prototipuri inovatoare dar și într-o experiență practică, ușor de transpus în soluții complexe“ ne-a confirmat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri la 6 milioane de EURO. Tot în acest an, compania s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topurile Deloitte technology Fast 50, INC. 5000 și Financial Times 1000 si a construit premisele pentru extinderea echipei.

“Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu usor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru traininguri, zone de recreere și evenimente interne.  La începutul acestui am extins programul de recrutare și pregatire a inginerilor software și în Brașov. Momentan, avem deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect. Vom incepe in curand recrutarea si pentru alte roluri. ” Ioan Cocan, Managing Partner Tremend

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.

 
Keep me updated with the latest news: 
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Tremend joins, for the second year in a row, Clutch’s TOP 100 list of the companies...

Read More

Tremend was appointed as the Technical Partner in the consortium charged with delivering the new...

Read More

Tremend Software Consulting has entered for the fifth time the FT 1000 list, the annual top of...

Read More